• Evaluare infrastructura si mediu de lucru HACCP;
• Definire grupe de produse;
• Stabilirea diagramei flux HACCP;
• Identificarea punctelor critice de control;
• Asistenta in contractarea certificarii;
• Instruirea personalului, constientizare;
• Elaborarea documentatiei (politica, manual, proceduri de lucru, programe preliminare etc.) si a formularisticii aferente;
• Asistenta in implementarea sistemului;
• Audit intern si suport in realizarea actiunilor corective;
• Anaiza managementului;
• Asistenta in timpul preauditului si auditului de certificare.
- Prima pagină
- Despre noi
- Portofoliu
- Servicii
- Managementul calității (ISO 9001)
- Managementul mediului (ISO 14001)
- Managementul sănătății și securității ocupaționale (OHSAS 18001)
- Managementul siguranței alimentului (ISO 22000)
- Managementul securității informației (ISO 27001)
- Managementul continuității afacerii (BS 25999)
- Managementul serviciilor IT (ISO 20000)
- Securitatea sistemelor informatice (Standardele ISACA)
- Standarde de control intern managerial (OMFP 946)
- Instruire
- Contact