Lucrul bine făcut este sursa bunăstării

Declaraţie de politică

Politica firmei Radix Consult

Misiunea noastra este sa furnizam servicii de consultanta la un nivel profesional. Locul nostru este intre primele 10 companii cu acest profil din tara.

Domeniul nostru de competenta cuprinde consultanta si audit  in urmatoarele domenii: calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala, siguranta alimentului,  securitatea informatiei, continuitatea afacerii, managementul serviciilor IT, securitatea si arhitectura sistemelor informatice.

Principiile care guverneaza activitatea noastra sunt:

– Existam datorita clientilor nostri. Prin urmare, niciodata nu suntem prea ocupati pentru a le intelege si satisface cerintele.
– Ne respectam intotdeauna promisiunile fata de clienti si parteneri.
– Rezultatul muncii noastre trebuie sa fie un sistem de management simplu, firesc si functional. Metodologia noastra de lucru nu va permite existenta unor documente sau actiuni inutile sau fortate.
– Metodologia noastra de lucru se va baza pe exploatarea la maxim a infrastructurii informatice. Idealul nostru este biroul fara hartii.

Obiectivele noastre strategice sunt:

– Cresterea anuala a cifrei de afaceri cu minim 5% in urmatorii 5 ani.
– Consolidarea competentei in domeniile continitatii afacerii si managementul serviciilor IT.
– Rata de succes de 100% in proiectele pe care le derulam.

Ca fondator si director al companiei, rolul meu este sa asigur punerea in aplicare a acestei politici. Actiunile mele vor urmari interesul clientilor, angajatilor si asociatilor mei.

Liviu Minciuna26.05.2011